Λύσεις

Η terrainnova.gr μελετά την επιχείρηση σας διεξοδικά και από κοντά ώστε να προσφέρει συμβουλευτικές υπηρεσίες για ένα εύρος προκλήσεων:

Επικοινωνία


Χρησιμοποιώντας μαζί σας κατάλληλα τα νέα μέσα, σας επιτρέπουμε να παρακολουθείτε και να επωφεληθείτε από τις συζητήσεις που γίνονται στα social media για το brand σας ενώ ταυτόχρονα μπορείτε να προσφέρετε στους πελάτες σας υποστήριξη και τη δυνατότητα αλληλοβοήθειας.

Προώθηση


Μοιραζόμαστε την εμπειρία μας μαζί σας υποδεικνύωντας τους τρόπους με τους οποίους μια επιχείρηση συμμετέχοντας στη συζήτηση στα νέα μέσα μπορεί να μεταφέρει τα μηνύματά της, να ενισχύσει την αναγνωρισιμότητά της και να κάνει τα προϊόντα της αντικείμενο συζήτησης μέσω του περίφημου word-of-mouth.

 

Ανάπτυξη


Η terrainnova.gr συνεργάζεται στενά με την επιχείρηση συμβάλλοντας ουσιαστικά στην επέκταση των δραστηριοτήτων της και στην εύρεση νέων ιδεών για προϊόντα. Αξιοποιούνται έτσι τα social media ώστε να ληφθεί υπόψη η γνώμη των πελατών και να γίνουν τα απαραίτητα βήματα.

 

Πωλήσεις


H terrainnova.gr παρακολουθόντας απο κοντά την εκάστοτε επιχείρηση μπορεί να επιλέξει τα κατάλληλα κοινωνικά μέσα που θα αποφέρουν το μέγιστο ROI για αυτήν ώστε να ενισχυθούν οι πωλήσεις της, να δημιουργηθούν επιπλέον κανάλια εσόδων αλλά και συνολικά να βελτιώσει τόσο την εικόνα της όσο και την απόδοσή της με χαμηλό κόστος.